image

#STELLENBLOG

 

Wie sou ooit kon dink dat iets soos n hutsteken so effektief kon werk in die promosie van n wyn streek.  Simon van der Stel sou nooit kon dink in die vormings jare van die Eikestad dat dit eendag wêreld beroemd  sou raak nie. Alhoewel dit moet genoem word dat die skone Stellenbosch ook vele te dank het aan die skeppers van die heel eerste wynroetes al terug in die sewentige jare deur Frans Malan van Simomsig onderandere.

 

Dinge het egter varander vanaf daardie vroe jare  tussen die strate van eeu oue geboue en eike bome. Stellenbosch is n vibrante dorp gevul met wereld klas verblyf en vele eet plekkies om elke smaak en sak te pas. Dan kom mens nie eers uit by die menigte gallerye en unieke plekke om te besoek nie.  Die dorp pronk dan ook met kunswerke in vele openbare plekke, ons gunstelling is die dansers net oorkant die die ou ng kerk.

Wat wyn aanbetref skort daar niks. Vanaf die konings van Pinotage  tot die uistekende wyne vanaf Le Riche en Boschkloof. Dan hoe kan mens Stellenbosch noem sonder om te dink aan Delheim, Ken Forrester en Delaire Graff en van die nuwer juwele in die skatkis.

Indien jy jouself dalk in die kontrei mag bevind, vat n  oomblik en verken van die vele verassings wat om elke draai vir mens wag. Maak n draai by  Schoon De Companje vroeg dag al vir n koffie. Of maak n draai by die R44 mark. Bitro 13 is n lekker middag ete plekkie. Daar is net te veel om te noem en ons wil nie graag iemand uit los in die post nie.

Maandag kan jy ons heeldag volg vir die #Stellenblog opbou en partyjie. Miskien sien ons jou daar wie weet…

Gaan na www.stellenboschexperience.co.za vir verdere inligting.